Գարեջուրը` մրսածության և հարբուխի դեմ
10.12.2012
Ճապոնացի գիտնականները պարզել են, որ գարեջուրը շատ արդյունավետ միջոց է հարբուխը և մրսածությունը բուժելու համար: Գարեջրի կարևոր բաղադրիչը գայլուկն է (хмель) է, որն ընմպելիքին դառնության համ է տալիս և միևնույն ժամանակ պաշտպանում օրգանիզմը վարակներից,:
Գայլուկն էլ իր հերթին պարունակում է հումուլոն կոչվող նյութը, սակայն այն բավական քիչ քանակությամբ է, և պետք է մոտ 30 շիշ գարեջուր խմել, որպեսզի ազդեցություն թողնի:
Փորձագետների կարծիքով՝ այս նյութի օգնությամբ կարելի է կանգնեցնել վարակը, բորբոքային գործընթացները:
Աղբյուր` LADYNEWS.am Դիտվել է 3714 անգամ
|