Աղցան սմբուկով և եփած բանջարեղենով
16.05.2020
Սմբուկի համի ու օգուտակարության մասին շատ է ասվել և գրվել: Որպեսզի չկրկնվենք, պարզապես պատրաստենք սմբուկով և եփած բանջարեղենով համեղ աղցան, որն, ի դեպ, խորհուրդ է տրվում նիհարել ցանկացողներին։
Բաղադրիչներ․
- սմբուկ՝ 1 կգ - պղպեղ՝ 500 գր -կարտոֆիլ 500 գր - սոխ՝ 300 գր - թթու վարունգ 400 գր - սև աղացած պղպեղ 5 գր - սև հատիկավոր պղպեղ 2 գր - ձիթապտղի յուղ 50 մլ - աղ 10 գր:
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցում եփում ենք սմբուկը, պղպեղը և կարտոֆիլը
2. Մաքրում և կտրատում ենք սոխը
3. Կտրատում ենք վարունգները
4. Ավելացնում ենք համեմունքները
5. Մաքրում ենք եփած բանջարեղենը
6. Կտրատում ենք
7. Ավելացնում ենք սոխի և վարունգի վրա
8. Ավելացնում ենք աղ
9. Ավելացնում ենք ձիթապտղի յուղը
10 Թողնում ենք հանգստանա 10 րոպե:
Պատրաստ է։ Բարի ախորժակ։
VIDEO
Աղբյուր' LADY NEWS.am
Դիտվել է 3523 անգամ
Читать на русском