Բանանային սուֆլե
23.12.2017
Ցաննկացած կին, ով հոգ է տանում, իր կազմվածքի մասին փորձում է սահմանափակել իրեն քաղցրի մեջ, ուղղակի երբեմն շատ դժվար է հրաժարվել սիրելի թխվածքից։ Ինչ անել, եթե օրգանիզմը ցանկանում է քաղցր բան, սակայն դուք չեք ցանկանում փչացնել կազմվածքը։
Փորձեք պատրաստել ցածր կալորեականություն ունեցող բանանային սուֆլե։ Դրա համար ձեզ անհրաժեշտ կլինի անյուղ կաթնաշոռ, շատ քիչ քանակությամբ շաքարավազ կամ, ընդհանրապես, կարող եք պատրաստել առանց շաքարավազի։
Բաղադրիչներ․
- Բանան՝ 3 հատ - Կաթնաշոռ՝ 500 գր - Շաքարավազ՝ 0,5 ճաշի գդալ - Ջուր՝ 0,5 բաժակ - Ժելատին՝ 20-25 գր
Պատրաստման եղանակը․
1. Մաքրեք բանանները, կտրատեք կլորակներով և տեղավորեք բլենդերի մեջ, ավելացրեք կաթնաշոռ և շաքարավազ։ Հարեք և ստացեք համասեռ զանգված։
2. Ժելատինը կես բաժակ ջրի մեջ լցրեք, դրեք այն կրակի վրա և տաքացրեք խառնելով, մինչև այն ամբողջությամբ հալչի։
3. Ստացված ժելատինային խառնուրդը լցրեք բանանա-կաթնաշոռային խառնուրդի մեջ։
4. Լցրեք սուֆլեն ամանիկների մեջ և թողեք սառի։
Բարի ախորժակ։

Աղբյուր` LADYNEWS.am
Դիտվել է 8814 անգամ
Читать на русском
|