Կոկտեյլ Մոխիտո. լատինամերիկյան խոհանոց
02.10.2013
30 րոպեից ոչ ավել կպահանջվի, որպեսզի պատրաստեք այս հաճելի ըմպելիքը:
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ'
1 լիմոնի հյութ Գազավորված հանքային ջուր՝ 60 մլ Անանուխի տերեևներ՝ 8 հատ Բաց գույնի ռոմ՝ 45 մլ Շաքարավազ' 1 ճաշի գդալ:
Պատրաստման եղանակը.
Շաքարավազը լուծել 1 ճաշի գդալ եռացրած ջրի մեջ, թողնել որ սառչի: Բաժակի հատակին դնել անանուխի տերևները, լցնել լիմոնի հյութը: Բաժակը կիսով չափ լցնել սառույցով: Այնուհետև լցնել ռոմը, ապա ավելացնել հանքային ջուրը:
Աղբյուր` LADYNEWS.am
Դիտվել է 11460 անգամ
Читать на русском
|