| Բիսկվիթային տորթ «Քնքշություն» 
     15.12.2023 
 Արագ և հեշտ պատրաստվող, բայց շատ համեղ բիսկվիթ' դեղձով, օդային կաթնաշոռային կրեմով և սպիտակ շոկոլադով։ Փորձեք այն և դուք իսկապես վայելեք կապրեք: Բաղադրիչները․ • Հավի ձու՝ 4 հատ.• Շաքարավազ՝ 200 գ
 • Ցորենի ալյուր՝ 160 գ
 • Վանիլային շաքարավազ՝ 2 փաթեթ
 • Փխրեցուցիչ՝ 0,5 թ.գ.
 • Կաթնաշոռ՝ 600 գ
 • Շաքարի փոշի՝ 100 գ
 • Խտացրած կաթ՝ 100 գ
 • Դեղձ՝ 1 հատ
 • Սպիտակ շոկոլադ՝100 գ
 Պատրաստման ժամանակը' 80 րոպեՉափաբաժինը՝ 10։
 Պատրաստման եղանակը. Բիսկվիթը. ձուն շաքարավազի և վանիլային շաքարի հետ հարում ենք հարիչով, երեք հավելումներով խառնում ենք ալյուրը և փխրեցուցչը։ 
 Ստացվածը լցնում ենք 22 սմ կաղապարի մեջ և թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 30 րոպե։ Թողեք սառչի, հորիզոնական կտրեք 3 մասի։ 
 Կրեմը. կաթնաշոռը հարեք շաքարի փոշիի, խտացրած կաթի և վանիլային շաքարի հետ։ Տորթը․ Դեղձը կտրատեք խորանարդների, բիսքվիթը թրջեք օշարակով և քսեք կրեմը։ 
 Թորթի 2 շերտի վրա շարեք դեղձի կտորները։ 
 Ամբողջ տորթը պատեք կրեմով, վրան ցանեք սպիտակ շոկոլադը և զարդարեք։ 
 Թողեք մի փոքր հանգստանա և վայելեք: 
 Աղբյուր' LADYNEWS.am Դիտվել է 5062 անգամ
 Читать на русском
 |