Դուք ժամանակ կամ համապատասխան ֆինանասական միջոցներ չունե՞ք պարբերաբար մատնահարդարի մոտ գնալու և ֆրանսիական մանիկյուր պատվիրելու համար. հոգ չէ: Մենք Ձեզ կօգնենք այդ գործը գլուխ բերել ինքնուրույն, մանավանդ որ այս ոճը սեզոնի թրենդներից է համարվում:
Սկզբում խարտեք եղունգները: Ուշադրություն դարձրեք, որ ստանաք հավասար չափ ու ձև: Խարտոցը շարժեք միայն եղունգի անկյունից դեպի կենտրոն ուղղությամբ, այլապես սխալ շարժումների դեպքում վտանգ կա, որ եղունգները կարող են շերտավորվել:
Այնուհետև մատները մտցրեք տաք ու օճառոտ ջրի մեջ և թողեք այնտեղ 10 րոպե: Դա բավարար կլինի եղունգների հիմքի մսի փափկելու համար:
Ապա անհրաժեշտ է հեռացնել եղունգների հիմքի միսը երկսայր հատուկ գործիքի միջոցով:
Եղունգները պատրաստ են մանիկյուրին: Նախ քսեք եղունգների առողջ ու բնական վարդագույնությանը համապատասխան նուրբ վարդագույն մանիկյուր: Թողեք, որ լավ չորանա:
Վերցրեք սպիտակ մանիկյուրն ու բարակ վրձինի օգնությամբ ֆրենչի համար նախատեսված մասի ծայրի գիծն անցկացրեք: Այդ գիծը պետք է ոչ թե ուղիղ լինի, այլ ունենա փոքրիկ ճկում եղունգի միջին հատվածում: Ստացված գծից վերև ընկած հատվածը ներկեք սպիտակ մանիկյուրով:
Վերջին քայլը անգույն լաքն է: Դրանով ուղղակի ծածկեք ողջ եղունգի մակերեսն ու թողեք, որ չորանա:
«Եվրատեսիլ 2024»-ում Հայաստանի պատվիրակ «Լադանիվա»-ն ելույթ կունենա մրցույթի երկրորդ կիսաեզրափակիչում` 8-րդ համարի ներքո: Մրցույթը տեղի կունենա մայիսի 7-ին, 9-ին և 11-ին Շվեդիայի Մալմյոյում: